Friday, February 27, 2015

Site-to-site VPN – kontorid üheskoos

Site-to-site VPN – kontorid üheskoos


Site-to-site VPN – kontorid üheskoos
Omades kahte vi enamat kontorit, vib Site-to-Site VPN avada palju uusi vimalusi. Sisuliselt thendab see, et kahe kontori sisevrk hendadakse heks ning seadmed saavad omavahel suhelda, nagu nad oleksid krvaltoas vi isegi krvallauas. Niteks tuseb kasu jrgmistest vrgulahendustest.
Failiserver: Sisevrgus oleva failiserveri kasutamise suureks eeliseks on mugavus. Server on lihtsalt leitav kohtvrgust ja faile ei tule enne t alustamist alla laadida ega lpetamisel les laadida. T on vimalik teha otse failiserverisse. Kasutades vlist failiserverit sellist mugavust ei ole ja henduse tekitamiseks on enamasti vaja FTP klienti. Selle kliendi tarkvara installeerimine ja kasutamine on ebamugav ning paljudele kasutajatele raske. VPN-iga hendatud kontorites on aga failiserver sisevrgus sama lihtsalt kttesaadav kigile olenemata asukohast.
IP-telefonid: VPNiga on vimalik luua turvaline phi IP-telefonide andmesideks. Kontoritevahelised kned toimuksin le IP-vrgu ning knede eest ei tule midagi maksta. Lisaks pole tarvis igasse kontroisse eraldi telefonikeskjaama. Piisab hest kesksest jaamast, mis le VPN-vrgu kiki IP-telefone juhib. Nii hoiab kokku seadmete ostukulude pealt kui ka hoolduse ja haldamise kuludelt.
Terminalserver: Tnu terminallahenduste mugavusele ja kergelt hallatavusele on terminalid saamas ha populaarsemaks keskmistes ja suuremates firmades ning ka riigiettevtetes. Kui varem pidi igas kontoris olema terminalserver, siis nd tnu VPNile piisab kesksest serverist kikide klientide teenindamiseks. Alternatiivina VPNile on muidugi vimalik ka avalikule vrgule serveri nhtavaks tegemine (vastavate portide avamine) ning terminaliga ilma VPNita serverisse hendada, kuid turvalisuse kaalutlustel seda ei soovitata.

























VpnTraffic-1vpnAndoroidi,35+Riigiserverid.KiirejaStabiilne!

VpnTraffic-Kikhes-vpnAndoroidijaoks.VabastaomaInternetblokeeritudlehtedelt,Liiguvabaltasukohastasukohta-basedblocks!Valiserveriasukoht,ethendadaend:35+ErinevatVPNserveritlemaailma.Toetabpptpningl2tp/ipsecprotokolli.



-KuisavajadVabastadablokeeritudveebilehednagu:Facebook,Twitterjapaljudteised?

-KuisulonvajaMuutaomaIPaadress?

-KuisavajadvaatamiseksBBCiPlayeritolenemataasukohastmaailmas?

-KuisavajadvaatamiseksNetflixiasudesvljaspoolUSAt.?

VnpTrafficAndoroidiomadused:

-1xxethendadaendmeievpnserverisse.Tasutaseadistamine!

-Salvestakasutajanimi/parool,vajavalidaainultserveriasukoht,etendhendada

-Puuduvadkiiirusepiirangud

-Krpteeriomainternetiliiklus

-Ligipsvalitsuseningmuukorporatsioonidelehtedele.Liiguvabaltasukohastasukohta-basedblocks

-PiiramatuvalikvahetadaVPNeriasukohagaservereid,(35+Riiki,lemaailma)

-Toetabpptpningl2tp/ipsecprotokolli.

-Ttabkooswifi,3G,GSMjakigimobiiliandmesidehendustega.

VPNServeridlemaailma:



Euroopa:Inglismaa,Prantsusmaa,Saksamaa,Rootsi,Venemaa,Hispaania,veitsi,Itaalia,Holland,Norra,Taani,Begia,Tehhi,Poola,Rumaania

Ameerika:USA,Kanada,Mehhiko,Kolumbia,Argetiina,Brasiilia

Aasia:Hiina,India,Jaapan,Malaysia,Singapore,Korea,Turkey,Indonesia,Thailand,Philippines,HongKong,Vietnam,Israel,SaudiArabia,Malaisia,Singapur,Korea,Trgi,Indoneesia,Tai,Filipiinid,HongKong,Vietnam,Iisrael,SaudiAraabia,Kuveit

-Teised:Austraalia

MitteainultAndoroidijaoks,VpnTraffictoetabteisiOS-i,TurvalinesinuPCviMac-ijaoks.



VpnTraffic- Vabasta oma Internet piirangutest,Ligips Skype -i,VOIP,TV kanalid ning video lekanded nagu Hulu,Netflix,BBC IPlayer. Liigu vabalt asukohast asukohta-based blocks! 40+ Eineva Riigi VPN serverid le maailma. Toetab pptp ning l2tp/ipsec protokolli












































What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

Only$1.99

High Speed
All country server



What you need is a VPN account !

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for3 days.

• Only$1.99

• High Speed
• All country server

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.